jul 30

Chronische voorhoofdsholteontsteking: problemen en klachten met de bijholte

Al jaren heb ik een Chronische voorhoofdsholteontsteking, de laatste jaren zijn na een intensieve persoonlijke behandeling de klachten bijna helemaal weg. In dit artikel een update over mijn ervaringen bij voorhoofdsholteontsteking.

Chronische voorhoofdsholteontsteking

Chronische voorhoofdsholteontsteking / in de zomer

Echt Chronische voorhoofdsholteontsteking zoals ik had, daar blijf je volgens mij heel je leven wat van merken, maar wat of veel dat scheelt een heleboel. In de zomer zoals ik die nu beleef hier met een temperatuur van bijna dagelijks minimaal 30 graden is het gevoel van voorhoofdsholteontsteking heel ver weg heel ver op de achtergrond. Wat ik nu merk is dus vrijwel nihil, echter de laatste weken heb ik wel laatst van mijn bril, het dwarsliggertje van mijn bril druk flink op de neus. Mijn conclusie hier uit is dat mijn neus helemaal niks opgezet of dik is en dus nu de normale omvang heeft, hierdoor gaat echter onverwacht mijn neus pijn doen en heb ik daar weer hinder van. Doordat de neus regelmatig wat uit zet is een probleem met mijn bril geen nieuws, om hier enigzins aan tegemoet te komen heb ik 2 brillen, en wissel ik regelmatig van bril als er wijzigingen zijn. Veel dingen kun je dus opvangen, maar dat moet je ook echt gaan doen om jezelf beter te voel, soms zijn dat hele kleine dingen die je stappen verder helpen.

Chronische voorhoofdsholteontsteking en voeding

Let ook bij voorhoofdsholteontsteking goed op je voeding, dat zou je eigenlijk altijd moeten doen, maar zeker als er problemen zijn met je gezondheid. Mijn ervaring is dat suiker een slechte uitwerking heeft op mijn voorhoofdsholteontsteking, neem zo weinig mogelijk suiker die bewerkt is, natuurlijke suikers uit zacht fruit heeft die slechte uitwerking niet dus neem wat fruit in plaats van snoep. Of doe bijvoorbeeld wat multivitamine (100% sap ) in je thee, zo krijg je wat afwisseling en zoet in je thee, en het smaakt nog heerlijk ook ! Ook is het belangrijk dat je genoeg vitamine A binnen krijgt, dus let daar ook goed op.

Zwemmen duiken en chronische voorhoofdsholteontsteking

Bij temperaturen rond 30 graden ga ik graag zwemmen in het Balatonmeer, het water is dan 26 graden en dat is heerlijk. Zwemmen en duiken is geen probleem, meestal gaat het goed, soms heb ik een probleem maar dat kan ik snel oplossen. Zie mijn artikel chronische voorhoofdsholteontsteking en duiken !

Persoonlijk zou ik duiken van de duikplank niet afraden, echter duiken en dan langetijd onder water blijven zou ik afraden, als je problemen krijgt onder water dan kan dat heel benauwend zijn, lees mijn artikel over duiken >> voorhoofdsholteontsteking duiken

Chronische voorhoofdsholteontsteking

Je leef omstandigheden en chronische voorhoofdsholteontsteking

Je leef omstandigheden, je werk omstandigheden en nog veel meer van deze dingen maken dat je voorhoofdsholteontsteking krijgt, het is dan ook van belang dat al deze factoren stabiel zijn, en als dat even of wat langer niet zo is dan gaat het meestal mis met je gezondheid. Leer vooral je lichaam en jezelf goed kennen, dan weet je wat je kunt en wat je mag doen. De huisarts doet meestal een voorhoofdsholteontsteking af als een verkoudheid die wat blijft hangen, echter bijna altijd is er meer wat niet goed zit, dus preventief en actief werken aan je eigen gezondheid is belangrijk voor een goede gezondheid op latere leeftijd. Stel dat je 80 wordt en je gezondheid ligt in de knop omdat je niet goed voor je zelf zorgt, dat zou toch heel jammer zijn !!

In mijn e-boek kun je direct actief aan de slag om Chronische voorhoofdsholteontsteking te behandelen, het is de enigste methode die actief en preventief je lichaam gezond maakt of gezond houd. Geen rommel slikken, geen rommel spuiten, geen rommel via infuus, nee gewoon natuurlijk opbouwend de chronische voorhoofdsholteontsteking aanpakken.

Koop nu direct mijn e-boek en verwen je weerstand en je gezondheid !!

Chronische voorhoofdsholteontsteking direct aanpakken !! >> Klik hier !

Betalen met paypal of creditcard of zelf overschrijven per bank

Permanente koppeling naar dit artikel: http://voorhoofdsholteontsteking.com/chronische-voorhoofdsholteontsteking/

Geef een reactie

Your email address will not be published.