mei 18

Ervaringen voorhoofdsholteontsteking

Ervaringen voorhoofdsholteontsteking

Ervaringen voorhoofdsholteontsteking door mij persoonlijk beleeft in de maand mei, dus heel recent beschreven en direct voor iedereen te lezen. Ervaringen voorhoofdsholteontsteking en mijn bevindigen de laatste 25 jaar !!

Mijn ervaringen voorhoofdsholteontsteking

Mijn ervaringen zijn een stroom aan feiten en klachten die best moeilijk te onderscheiden zijn, maar die ik toch aan voorhoofdsholteproblemen toeschrijf. De maand mei is hier in Hongarije meestal redelijk warm, en dat is heerlijk voor mijn problemen, echter dit jaar is het nog koud en dan bedoel ik rond 10 graden. Normaal is het rond 25 graden en dan begint het lekker te worden.

ervaringen voorhoofdsholteontsteking

De maand mei met voorhoofdsholte problemen

Dit jaar heb ik door de koude toch weer meer last van mijn hoofd en holte klachten, dacht eigenlijk dat ik het weer verder achter me kon laten maar dat blijkt niet zo eenvoudig. Iedere keer is koude niet aangenaam, weer je dus tegen koude en houd je hoofd, voorhoofd en oren warm. Onder de 10 graden heb ik altijd iets op mijn hoofd wat de ergste koude tegenhoud. De holtes zijn onrustig en er is dagelijks wel te merken dat ik op moet passen. Regelmatig doe ik al mijn dingen die ik moet doen om preventief, mijn gezondheid op de rit te houden.

Echter koude is voor mij uit den boze, dus welke leeftijd je ook hebt, bescherm je hoofd. Dat kan heel veel hinder voorkomen maar ook bij gezonde mensen is het beter om je hoofd te beschermen tegen koude, ondanks dat je dat in Nederland niet veel ziet. Veel mensen lopen in de winter met bloot hoofd, hier in Hongarije heeft bijna iedereen iets op zijn hoofd in de winter.

Ervaringen voorhoofdsholteontsteking vandaag weer iets warmer

Vandaag de 18 mei is er weer wat zon en gaat de lust weer komen, na toch een dag of 7 van slijm, kriebels in de neus, kriebels in het oor en daar merk ik aan dat het er even wat minder voorstaat. Net na de winter is voor mij meestal de lastigste periode en dat is dit jaar ook weer gebleken, hopelijk herstel ik snel de komende dagen en sinds ik in Hongarije woon is augustus minder hinderlijk dan in Nederland.

E-boek ervaringen voorhoofdsholteontsteking

Binnenkort komt mijn e-boek uit en zal ik het hier aanbieden, moet echter nog een paar dingen in orde maken die ik nog niet kan, dus moet nog wat testen om te kijken hoe ik het aan moet bieden.

Gezien de vele bezoekers op de website zijn er veel mensen met klachten betreffende voorhoofdsholteontsteking, laat dus gerust een reactie achter of bij vragen stel ze gerust !!

Ervaringen voorhoofdsholteontsteking zijn mijn persoonlijke ervaringen, graag kom ik in contact met gelijk gestemden, laat hieronder een reactie achter a.u.b. !!

Ervaringen voorhoofdsholteontsteking.

 

Bestel het e-boek voorhoofdsholteontsteking behandelen : Klik hier >>

 

Betalen met paypal of creditcard

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://voorhoofdsholteontsteking.com/ervaringen-voorhoofdsholteontsteking/

2 reacties

  1. hoe kan ik uw eboek bestellen?

    1. Het e-boek zal ik binnenkort hier aanbieden, zal je email adres opnemen in mijn email lijst.

Geef een reactie

Your email address will not be published.