mei 22

Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking

Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking

Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking is een belangrijke vraag voor een ieder die deze problemen heeft, het antwoord is natuurlijk nog veel belangrijker want dan kun je er mee aan de slag. Hoe ontstaat de  voorhoofdsholteontsteking, meestal zijn er diverse oorzaken.

Het hoe ontstaat voorhoofdsholteonsteking beschrijving

Voorhoofdsholteontsteking ontstaat door tal van problemen, maar hier ga ik globaal aangeven wat de oorzaken kunnen zijn, die zullen misschien niet voor iedereen van toepassing zijn maar voor anderen komen er misschien dingen in beeld die ze herkennen. En herkennen is het kantelpunt, vanaf dit punt kun je gaan werken aan verbetering van je klachten.

Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking

Een voorhoofdsholteontsteking ontstaat meestal tijdens of na een verkoudheid, doordat de neus niet vlot is komt daar verstopping en als dat te lang aanhoud dan is de kans groot dat de holten aangetast worden. Dit feit staat niet op zich zelf, want meestal is een verkoudheid al een teken dat er iets mis zit in de leefwijze van de persoon in kwestie. Niet dat je geen verkoudheid kunt krijgen als je 100 % fit, scherp, goed in je vel, gezond en top bent, maar in veel gevallen is dit net het punt dat meer problemen een extra probleem gaan vormen. Was je niet verkouden geworden dan had je normaal gezien die voorhoofdsholteontsteking ook niet gekregen.

Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking en ken je lichaam

Dus het is heel belangrijk dat je je lichaam goed kent en ook dat je levenswijze goed is, maar goed daar kan heel snel een knak in komen en dan sta je er ineens anders voor. Bijvoorbeeld een scheiding, een ruzie, ontslag, familie problemen, een ongeluk, overlijden, te veel werken, te weinig slapen en nog veel meer andere dingen kunnen je leven veranderen. Je komt in een neerwaartse spiraal en je kunt er even niet uit komen, dat zijn net de momenten voor een verkoudheid of voor een voorhoofdsholteontsteking, daar kun je dan ineens maanden mee zitten. Maar je kunt daarvoor natuurlijk ook al maanden slecht geleeft hebben, en dat uit zich dan ineens.

Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking en regulier behandelen

Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking is de vraag, hoe raak je er vanaf is vraag twee !! De reguliere behandeling van voorhoofdsholteontsteking door een arts is meestal vrij eenvoudig, diagnose stellen en pillen en spray voorschrijven, even heel kort omschreven. Dan ga je opeens middelen gebruiken die je na bovenstaande problemen eigenlijk helemaal niet helpen, dit misschien wel het probleem onderdrukken maar weinig oplossen in je situatie. En de middelen die je dan moet gebruiken vergroten naast dat onderdrukken van je klachten, aan de andere kant je algehele malaise, herstellen is dan in eens ver weg. Om dit op te lossen moet de neerwaartse spiraal gebroken worden, en dat is net even niet zo makkelijk als je er slecht voor staat.

Langdurige ziekte is dan een feit, zeker als het lichaam zijn eigen niet snel herpakt.

Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking ?

Advies langdurige voorhoofdsholteontsteking

Mijn advies is kort maar duidelijk, ga absoluut niet werken tegen beter weten in, neem de tijd om er vanaf te komen want anders kan het je jaren opbreken. Overleg bij de bedrijfarts of UWV arts dat je zware hoofdpijn hebt en welke andere klachten je ook mocht hebben. Antibiotica kuren raad ik af, en als je deze toch wil nemen laat dan eerst onderzoeken of er sprake is van bacterieele onsteking, bij virale onsteking helpen de meeste antibiotica kuren niet !!!! Maar je hebt wel de lasten !!!! Ook zijn sommige chemische neussprays heel werkzaam, maar ook heel agressief voor je neusslijmvliezen, ik zou bijna zeggen ze breken meer af dan dat ze opbouwen.

Zelf heb ik een kuur Prednison gebruikt omdat mijn weerstand te laag was en omdat de KNO arts zodoende geen operatie durfde te doen, ik had geen kracht meer in mijn lijf. Nu raad ik aan om geen prednison te gebruiken want ook Prednison breekt meer af dan je lief is, tenslotte is voorhoofdsholteontsteking geen levensbedreigende ziekte. Er zijn veel meer andere methoden om een veel effectiever resultaat te hebben, maar ja die kosten meestal geld wat je zelf moet betalen. Mijn problemen met mijn voorhoofdsholteontsteking hebben mij veel geld gekost zeker in de begin periode, en dan bedoel ik echt meerdere tienduizenden euro’s. Die kuren antibiotica kreeg ik toen allemaal gratis maar hebben mee niets geholpen, daarom heb ik toe definitief de keuze gemaakt om niet verder te gaan met de KNO arts. Straf : je betaald alles zelf en hebt bij de UWV arts de grootste moeite om serieus genomen te worden, maar dat is nu misschien ook wel veranderd.

In mijn e-boek geef ik genoeg tips en ervaringen voor het behandelen van je voorhoofdholteontsteking.

 

E-boek voorhoofdsholteontsteking behandelen kopen >> Klik Hier 

 

Betalen met paypal of creditcard

 

Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking Hoe ontstaat voorhoofdsholteontsteking

Permanente koppeling naar dit artikel: http://voorhoofdsholteontsteking.com/hoe-ontstaat-voorhoofdsholteontsteking/

2 reacties

  1. Hallo Jos,
    Ik heb net het e-book besteld en het geld overgemaakt.
    Alleen ik ben vergeten mijn email-adres in de omschrijving te zetten.
    Valt er misschien nog iets te regelen?

    1. Heb het in orde gemaakt, succes met het e-boek.

Geef een reactie

Your email address will not be published.