mei 30

Holtes in het hoofd

Holtes in het hoofd

Holtes in het hoofd die ik ga beschrijven zijn de bij en voorhoofdsholtes, de probleem plaatsen bij voorhoofdsholteontsteking !!

Holtes in het hoofd met name genoemd

De diverse holtes die voor ons mensen de voorhoofdsholte zijn, deze bestaan uit de kaakholte, de zeefbeenholte, de wiggebeenholte en de voorhoofdsholte. Deze diverse holtes liggen in de voorzijde van het gelaat in de buurt van de neus en tussen en boven de ogen. Deze holtes liggen allemaal dicht bij elkaar en zijn met elkaar verbonden zoals ik meen te kunnen zien op de diverse foto’s. Ook heb ik daar bewijzen voor omdat behandeling altijd verandering geeft, daar denk ik uit op te kunnen maken dat ze verbonden zijn, echter een duidelijk foto heb ik niet kunnen vinden. Nu is een foto ook niet eenvoudig want 3D kijken kun je niet op de meeste foto’s.

Holtes in het hoofd

Holtes in het hoofd waar problemen komen

De holtes in het hoofd waar de problemen komen zijn meestal de eerste drie holtes, dus kaakholte, wiggebeenholte en zeefbeenholte. Bij me zelf zei de KNO arts dat deze drie holtes de problemen gaven, echter zelf kon ik constateren dat de voorhoofdsholte ook niet vrij was van enige werking, regelmatig waren mijn voorhoofdsholtes links en rechts boven mijn ogen opgezet dus dan moeten deze holtes toch ook wat aangetast zijn. Maar goed de eerste drie holtes waren dus flink ziek.

Holtes in het hoofd waardoor problemen

Waar zouden de problemen in de holtes door onstaan ??

Deze vraag kun je onschuldig af doen met het feit dat je na een verkoudheid die wat aanhoud, een bijholteontsteking kunt krijgen en ja dat kan gewoon een keer gebeuren. Maar daar ben ik het niet mee eens want een bijholteontsteking of voorhoofdsholteontsteking komt niet alleen, in heel veel gevallen is er een achter liggende oorzaak. Bij mij persoonlijk is een verwaarloosde opvoeding de grote oorzaak geweest, en of je het wil zien of niet, deze oorzaak heeft in het vervolg van je leven ver strekende gevolgen, en kan dus zo als in mijn geval heel je levensloop beinvloeden! Ook denk ik dat diverse oorzaken zoals scheidingen, ongelukken, overwerken, teveel werken, ontslag en meer van dit soort dingen, mensen uit evenwicht kunnen brengen en dat ziekte en verkoudheid sneller door komen. Naar mijn idee zijn die mensen al geruime tijd wat minder sterk en krijgen dan de “genade klap” en worden ziek, dan is het zaak om de ziekte ruim de tijd te geven en de druk er af te halen. Niet gaan werken, geen verplichtingen maar eerst herstellen zonder risico te nemen. Zoals geschreven heeft het mijn hele leven negatief beinvloed, dus eerst volledig herstellen en dan weer verder zien.

Holtes in het hoofd herstellen

De holtes in het hoofd kunnen herstellen maar meestal word er te gemakkelijk over gedacht, mensen gaan naar de huisarts en krijgen een antibiotica kuur en een neusspray en worden zo met een kluitje in het riet gestuurd. Voordat je antibiotica moet nemen moet minimaal vast staan dat de ontsteking bacterieel of viraal is, Want voor een viraal probleem zal antibiotica niet helpen, maar daar wordt meestal niet naar gekeken, en uit gewoonte worden er per jaar kilo’s antibiotica uit gewoonte geslikt. Eigenlijk niet vreemd dat de landelijke kosten de pan uit reizen, maar dat terzijde. Een mens moet eigenlijk meer zelf onderzoek doen bij ziekte voordat ie naar de huisarts gaat, en allerlei medicijnen worden voorgeschreven die niet eens kunnen helpen.

Holtes in het hoofd chronisch ziek

De Holten in het hoofd kunnen door langdurige ontsteking, een chronisch probleem worden, dan is het hoogtijd om met spoed alternatieve middelen te gaan gebruiken die werkelijk het probleem aanpakken. Die middelen en activiteiten zijn er genoeg, persoonlijk heb ik diverse dingen onderzocht en toegepast en tot op heden werken die absoluut goed. Het grootste probleem is dat je zelf niet altijd de moeite wilt doen, want je kunt preventief er alles aan doen, maar meestal begin je als het te laat is en dat is jammer want dan heb je weer weken last van hoofdpijn en alle andere klachten.

Holtes in het hoofd en mijn eigen oplossingen

Zoals ik al diverse malen geschreven heb ben ik al jaren bezig met mijn voorhoofdsholteontsteking, en dat heeft me heel wat ervaringen en kennis opgeleverd. Sinds enige tijd ben ik bezig met het schrijven van een E-boek, zodat anderen met dezelfde problemen als ik, ook gebruik kunnen maken van mijn behandel methode en ervaringen. Mijn behandeling en ervaringen zullen heel veel mensen met deze problemen kunnen helpen, of toch zeker de problemen voor een groot deel kunnen verlichten. Je kunt het e-boek nu met voor inschrijving bestellen !!

Koop nu het e-boek voorhoofdsholteontsteking behandelen: Klik hier >>

 

Betalen met paypal of creditcard

Permanente koppeling naar dit artikel: http://voorhoofdsholteontsteking.com/holtes-in-het-hoofd/

2 reacties

  1. Hoeveel keer kun jevreclame maken voor je e-book ?
    Zwaar irritant zeg.

    1. Beste Mieke,

      Ik begrijp dat de vele herhaling irritatie kan op wekken, echter is dat niet de bedoeling van dit vele schrijven. Om bezoekers op deze website te krijgen, is het van belang dat er veel tekst op de website staat. Nou dat is volgens mij aardig gelukt.

Geef een reactie

Your email address will not be published.