apr 24

Sinus chronische sinusitis

Sinus chronische sinusitis

Sinus chronische sinusitis zijn twee namen die aanduiden dat het over de neus of bijholte of voorhoofdsholte gaat. Sinus chronische sinusitis ga er niet lichtvaardig mee om.

Sinus

Sinus is dus een geleerd woord voor neusholte, en sinusitis is dus het zelfde als een bijholteontsteking.

Chronische sinusitis

Chronische sinusitis dat is dus een bijholteontsteking die niet over gaat en deze een tijd van 6 maanden overstijgt.

Recidiverende sinusitis

Recidiverende sinusitis is een bijholteontsteking die geregeld minstens 3 keer per jaar terugkomt.

Voorhoofdsholteontsteking en werken

 Voorhoofdsholteontsteking en werken is voor iedereen een eigen keuze, de ernst van de voorhoofdsholteontsteking is natuurlijk voor iedereen anders. Maar als de ontsteking een vervolg is op een verkoudheid dan kan het zijn dat je weinig hinder hebt. Kan je werken met een voorhoofdsholteontsteking, ja dat kan maar wees wel op je hoede !!

Sinus chronische sinusitis en zou ik gaan werken

Of ik zou gaan werken ligt er aan wat voor werk je doet, maar vergeet niet dat een voorhoofdsholteontsteking je heel afgemat maakt, en voor veel werkzaamheden is het gewoon te veel. Is het de eerste keer dan kun je overwegen om te gaan werken maar anders zou ik toch zeker eerst voor mijn gezondheid kiezen, verwaarloos je problemen niet.

In mijn eigen situatie zou ik zeker niet gaan werken, daar ik al diverse klachten en gezondheids problemen had. Mijn klachten en kenmerken waren zo heftig dat werken gewoon onmogelijk was, daarnaast was ik vrachtwagen chauffeur en dan kun je deze klachten moeilijk combineren met je werk.

Heb je regelmatig een sinusitis of voorhoofdsholteontsteking, blijft dan snel thuis, ga naar de huisarts en blijf enkele dagen uitzieken.

Sinus chronische sinusitis en slijm

Mijn ervaringen met sinusitis en slijm zijn heel divers, diverse kleuren van geel tot glazig en zelf  had ik ook af en toe bloed als uitscheiding. Voorhoofdsholteontsteking en slijm was bij mij een groot probleem, doordat er onverwachts slijm in de vorm van brokken of met een ander woord proppen, in diverse holtes en buisjes vast bleef zitten had ik soms acuut hoofdpijn. Die hoofdpijn kon ook door allerlei oorzaken snel verdwijnen, bij verschuiven van de prop dus verandering van de druk in de holte of buisje. In mijn e-boek ga ik heel diep op al deze facetten in. Slijm kan je dus flink achteruit helpen dus is het belangrijk dat alles zo snel mogelijk vlot en open raakt.

Sinus chronische sinusitis

Zelf heb ik veel last van gelachtig slijm, het heeft dezelfde kleur als rauw eiwit, zoals in het glaasje !

 

Veel mensen hebben in voor en najaar veel last van de voorhoofdsholtes, maar zelf heb ik midden in de zomer ook veel last gehad en zo half augustus tot begin september ook.

Sinus en chronische sinusitis is voor mij al vele jaren een grote hinder, aan Sinus en chronische sinusitis kun je heel veel doen.

Bedankt voor het lezen en wil je aub een reactie plaatsen, binnenkort komt hier mijn e-boek voorhoofdsholteontsteking behandeling met effectieve tips !!

Sinus chronische sinusitis gaan we hard aanpakken !!

 

Koop het e-boek voorhoofdsholteontsteking behandelen >>>

 

 

Betalen met paypal of creditcard

Permanente koppeling naar dit artikel: http://voorhoofdsholteontsteking.com/sinus-chronische-sinusitis/

2 reacties

  • remco kortenoeven on juni 30, 2014 at 7:07 am
  • Beantwoorden

  Goedendag,
  Onlangs heb ik uw e-boek besteld. Kunt u mij zeggen wanneer u dit boek gaat toezenden?
  Vriendelijk dank,
  Remco Kortenoeven

  1. Goedendag,

   Bedankt voor uw reactie !
   Verzending van het e-boek is gedaan, de oorzaak van de latere verzending is dat ik eerst op mijn bankrekening moet kijken voor de gegevens. Maar het e-boek is nu dus verzonden. Veel succes toegewenst met het gebruik en de behandeling.

Geef een reactie

Your email address will not be published.