jun 28

Voorhoofdsholteontsteking duiken

Voorhoofdsholteontsteking duiken en zwemmen kan problemen geven, zo ook gisteren bij mij tijdens het duiken in het warme water van het Balatonmeer !

Voorhoofdsholteontsteking duiken

De waterfietsen op het Balatonmeer

Voorhoofdsholteontsteking duiken / verhoging van de druk

Gisteren ging in als chronische “patient” van Voorhoofdsholteontsteking duiken en daar had ik ineens na een sprong van de waterfiets heftige hoofdpijn in de rechter helft van mijn hoofd, ik moest direct het water uit want heel mijn vorm was na deze duik heel slecht. Toen ik weer op de waterfiets zat heb ik mijn geheime middelen die ik beschrijf in mijn e-boek direct in praktijk gebracht en na een twintig minuten was alles stabiel of er niks gebeurd was.

Duiken en zwemmen bij voorhoofdsholteontsteking

Sinds enige jaren woon ik in Hongarije aan het Balatonmeer, ’s zomers ga ik graag zwemmen en duiken, zeker nu het weer 30 tot 35 graden wordt is het heerlijk waar in het meer. De water temperatuur is al snel 25 graden en dan gaan we met de water fiets het meer op, om daar heerlijk te zwemmen en te duiken. Maar regelmatig heb ik dan onder het zwemmen en duiken ineens problemen en klachten van mijn holtes, en dat is lastig zeker als je niet direct kunt staan of aan de kant komen. Mede daarom gaan we met de waterfiets het water op en kun je snel uit het water. Gelukkig heb ik middelen die ik direct en overal kan gebruiken om, een complete stemmings verandering als nog te keren, want het is absoluut heftig om direct flink hoofdpijn te krijgen dan ben je direct een ander mens.

Problemen bijholtes en voorhoofdsholte duiken normaal

Ja deze problemen zijn feitelijk heel normaal want zeker bij duiken heb ik dit regelmatig, en ook zijn ze vrij direct opgelost dus kan ik ondanks de problemen blijven zwemmen en duiken. En elke keer verschrik ik er toch ook van als ik sinds ik onderwater duik die problemen weer voel en dan met zware hoofdpijn boven water kom, als je niet beter weet zou je aan ernstiger dingen of klachten denken. Maar voor mij is het dus vrij normaal en behandel ik direct deze problemen, in mijn e-boek kun je lezen hoe ik simpel deze problemen aktief of preventief aanpak.

Wandelen klimmen voorhoofdsholteontsteking duiken

Bij temperaturen van 30 graden en meer heb ik normaal gezien geen problemen, maar alleen met duiken, zwemmen, wandelen en klimmen kan het te heftig worden. Vandaag weer een wandeling gedaan die nogal steil was en dus meer klimmen dan wandelen, dan voel ik meestal ook direct dat de holtes de inspanning te zwaar vinden en moet ik aktief en preventief goed blijven anticiperen. Als ik dat gewoon doe is alles snel hersteld en dat is heel belangrijk want als je er weer dagen mee verspeeld dat is heel lastig. Gelukkig de komende weken 30 tot 38 graden en dat is heerlijk, niet te veel grote inspanningen dan is het goed te doen. De lente, zomer en herfst periode is zeker bij aktief en preventieve controle heel goed te doen, einde van de winter begin van de lente is voor mijn chronische voorhoofdsholteontsteking klachten de moeilijkste tijd. Maar zeker in de winter is er preventief heel veel winst te behalen, en ja dat vereist enige routine en disipline, maar het is tenslotte wel voor je eigen welzijn en daar heb ik veel voor over. Voorhoofdsholteontsteking duiken en wandelen moet toch gewoon kunnen.

De komende dagen dus weer heerlijk zwemmen en duiken, maar ook lekker op het strand in de zon of lekker in de schaduw liggen heerlijk toch ! Voorhoofdsholteontsteking duiken en zwemmen gewoon blijven doen !

Wens je goede reis en prettige vakantie.

Koop vandaag nog het e-boek voorhoofdsholteontsteking behandelen en voorkom veel problemen >>> !!!

 

Betalen met paypal of creditcard of zelf overschrijven per bank

Permanente koppeling naar dit artikel: http://voorhoofdsholteontsteking.com/voorhoofdsholteontsteking-duiken/

1 ping

  1. […] een eerder artikel schreef ik al over druk bij het duiken, maar nu kom ik nog even terug op druk bij het voorover buigen. Alle klachten met druk heb ik zelf […]

Geef een reactie

Your email address will not be published.