apr 12

Voorhoofdsholteontsteking

Voorhoofdsholteontsteking

Voorhoofdholteontsteking was voor mij een groot probleem en dat niet alleen, want het heeft samen met mijn familie problemen mijn leven drastisch veranderd, en momenteel heb ik nog steeds af en toe voorhoofdsholteontsteking problemen.

Voorhoofdsholteontsteking heel problematisch

Mijn problemen met voorhoofdsholteontstekingen zijn 25 jaar geleden begonnen, daardoor kun je absoluut spreken over chronische problemen, en zeker in de begin fase loop je daar bijna dagelijks mee rond en tegen aan. De mate van chronische voorhoofdsholteontsteking kan natuurlijk van mens tot mens veel verschillen, maar dat het heel lastig is dat is zeker en je kunt nauwelijk goed functioneren. Bij velen gaat een voorhoofdsholteontsteking na 7 a 15 dagen over, maar als je er eenmaal mee te maken hebt gehad dan is de kans groot dat het terug komt. Bij mij was het chronisch en ben in de ziektewet terecht gekomen en later in de WAO, na die eerste 2 jaar ben ik weer aan het werken gekomen, maar iedere keer met vallen en opstaan.

Voorhoofdsontsteking

Voorhoofdsholteontsteking hoe ga je er mee om

Er mee om leren gaan is bijna niet te doen, dus er zal een oplossing moeten komen. In mijn geval was die oplossing niet zo eenvoudig, na diverse behandelingen onder narcose en 1 maal met plaatselijke verdoving onder ik dacht cocaine, kan ook een ander verdovend middel zijn geweest, bleek dat het snel weer fout zat. Er zo maar mee blijven leven is dus geen oplossing, bij mij zat alles iedere keer weer terug vol met pus en eter en doorzichtig slijm, binnen tien twaalf weken elke keer terug bij af.

Voorhoofdsholteontsteking

Voorhoofdsholteontsteking behandelen

Mijn voorhoofdsholteontsteking ben ik zelf gaan behandelen, na mijn bezoek bij de KNO arts waar in hij mij meldde dat ik iedere 10 a 15 weken moest geholpen worden, was mij te veel. Dit bezoek was mijn laatste bezoek aan de KNO arts omdat ik het niet meer zag zitten om zo verder te gaan, vervolgens ben ik zelf aan de slag gegaan met allerlei biologisch en natuurlijke middelen om mijn probleem op te lossen. Als ik nu terug kijk dan mag ik zeggen dat het veel verbeterd is, heel wat maanden in het jaar heb ik zelfs helemaal geen last meer van mijn voorhoofdsholteontsteking. Maar bijvoorbeeld in maart en augustus komt er meestal wat beweging in de holtes.

Bedankt voor het lezen en wil je aub een reactie plaatsen, binnenkort komt hier mijn e-boek voorhoofdsholteontsteking behandeling met effectieve tips !!

Voorhoofdsholteontsteking als je het hebt verwaarloos het niet, ik weet dat het je hele leven zal verzwakken, mijn voorhoofdsholteontsteking heeft heel mijn leven sterk beinvloed. Voorhoofdsholteontsteking is geen erge ziekte maar beheerst wel heel je leven !!

 

Nu direct het e-boek voorhoofdsholteontsteking behandelen kopen >> 

 

Betalen met paypal of creditcard

Permanente koppeling naar dit artikel: http://voorhoofdsholteontsteking.com/voorhoofdsholteontsteking/

3 reacties

 1. Binnen enkele weken ga ik mijn e-boek hier aanbieden, mocht je interesse hebben laat dan een berichtje achter dan houd ik je op de hoogte !!

 2. Beste heer mevrouw,

  Ik heb sinds jaartje of 2 er last van voorhoofdholtenontsteking. Ben nu in 2 maanden 4 keer mee ziek geworden. Vandaar dat ik een oplossing zoek.

  Na u artikel te gelezen hebben krijg ik wat hoop.
  Ik zou graag een exemplaar van u willen onvangen van uw ebook.

  Afwachtend op u reactie,

  Met vriendelijke groet,

  Mani

  1. Voor alle klachten betreffende voorhoofds- en bijholteontsteking is het e-boek zeer geschikt, heb per omgaande info verzonden naar uw email adres. Bij aankoop van het e-boek bevestig het a.u.b. per email, dit in verband met controle van mijn bankconto.

Geef een reactie

Your email address will not be published.